Circuit Sri Lanka - Sanctuarul Naturii - explorator in parcurile nationale, 10 zile10 zile

Ai zburat vreodata cu balonul cu aer cald peste o rezervatie naturala admirand elefantii si poate o cetate antica de la inaltime?

Acum ai sansa, intr-un circuit eco-turistic complet de 10 zile in Sri Lanka cu zbor inclus din Bucuresti (la cerere si din alte orase) in care veti explora parcurile nationale si rezervatiile naturale pline de animale salbatice (Elefanti, leoparzi, tigri, maimute, pasari tropicale, etc) dar si temple si orase antice incarcate de povesti si legende. Va veti bucura in acelasi timp de experiente autentic locale si gastronomice, de miresmele imbietoare ale condimentelor si de natura salbatica din parcurile nationale.

Tur privat cu plecari zilnice in 2017 pentru minim 2 persoane si ghidaj privat in limba engleza la destinatie si ghizi naturalisti in parcurile nationale.

Despre Experienta

Toate serviciile la sol sunt asigurate de partenerii directi ai Fresh Holidays in Sri Lanka - cea mai mare companie de turism din regiune care opereaza de peste 40 de ani in India, Sri Lanka, Nepal si Buthan.

Elemente definitorii ale programului

-    Padurea Tropicala Sinharaja
-    Parcul National Udawalawa
-    Parcul National Yala
-    Polonnaruwa
-    Sigiriya
-    Dambulla
-    Templul Kandy
-    Calatorie cu trenul din Nuwara Eliya in Kandy
-    Adapostul pentru Elefanti Pinnawala
-    Zbor cu balonul cu aer cald

*Programul este calculat cu zbor inclus din Bucuresti insa pretul se poate modifica in timp in functie de variatia costurilor biletelor de avion pe anumite perioade. Pentru a beneficia de pretul actualizat al acestui pachet disponibil pentru perioada dorita de dvs, va rugam sa transmiteti o solicitare scrisa pe mail sau sa ne contactati telefonic.

Itinerar

Vezi pe harta

Ziua 1 – Ayubowan! Bun venit in Sri Lanka!

Hotel: Coco Royal (3*)
Regim masa: Mic dejun

Odata ajuns pe aeroport vei fi intampinat de catre partenerii nostri in aceasta destinatie, care te vor conduce spre hotelul din Kaluthara.  Restul zilei este libera, iar invitatia noastra este sa te destinzi la piscina hotelului.

Cazare in Kaluthara.

Ziua 2 – Experienta in natura. Vizita padurea tropicala Sinharaja.

Hotel: Blue Magpie (3*)
Regim masa: Mic dejun

Padurea tropical Sinharaja, inclusa in Patrimoniul Mondial UNESCO, impresioneaza prin varieteata florala si faunistica. Vegetatie luxurianta este adapostul ideal pentru specii endemic de animale preum caprioara patata, golden palm cive, stripe necked mongoose, fluturi si reptile. 

Cazare in Sanharaja.

Ziua 3 – Un strop de aventura. Safari in P.N. Udawalawe.

Hotel: Kalu's Hideaway (3*)
Regim masa: Mic dejun

P.N. Udawalawe este prin excelenta un sanctuar al elefantilor . Tura de safari rezervata zilei de azi este un prilej unic de a admira aceste incredibile mamifere in habitatul lor natural. Alaturi de ei vei putea deasemea sa observi jacali, caprioare sau bivoli.

Cazare in Udawalawe.  

Ziua 4 – Yala Safari Tour

Hotel: Chandrika (3*)
Regim masa: Mic dejun

Astazi vom porni intr-o expeditie in Yala,  cel mai vizitat parc national al tarii, nucleul naturii salbatice din Sri Lanka. Acesta este o combinatie perfecta intre peisaje deosebite si animale salbatice printre care se numara elefanti, caprioare, jackal si cea mai mare populatia de leoparzi din lume.

Ziua 5 – De la Yala la Nuwaya Eliya

Hotel: Summer Hill Breeze (3*)
Regim masa: Mic dejun

Urmatoarea destintia pe lista noastra este Nuwara Eliya, astfel ca dupa servirea mic dejunului, vom pleca spre acest oras,  incarcat de influenta spiritului colonial britanic.  Pe drum ne vom vizita si orasul Ella, un oras incantator prin peisajele sale naturale.

Ziua 6 – Vizita orasul Kandy.

Hotel: Senani Kandy (3*)
Regim masa: Mic dejun

Astazi vom avea parte de o nou experinta, o calotorie cu trenul din Nuwara Eliya in Kandy,  locatie apatinand Patrimoniul Mondial UNESCO.  Vom descoperi orasul la pas, printr-un tur care vizeaza centrul orasul cu ale sale strazi incarcate de bazaruri, magazine cu suveniruri si muzee.  Insa, poate cea mai importanta vizita a zilei o constituie cea a templul Dintelul Sancru al Lordului Buddha.

Cazare in Kandy.

Ziua 7 – Kandy-Matale-Habarana - Orasul condimentelor si cele 150 de statui ale lui Buddha

Hotel: Kassapa Lion's Rock (3*)
Regim masa: Mic dejun

Orasul Matale este recunoscut ca un centru important al aromelor si condimentelor.  Astfel , daca vrei sa-ti aprofundezi  cunostintele  despre condimente, esti invitat la o ceasca de ceai in Gradina Condimentelor unde vei lua parte la o prezentare a insusirilor terapeutice ale condimentelor. Daca insa acest eveniment nu te incanta, poti alege sa explorezi strazile orasului, intr-o mica aventura urbana.

Calatoria noastra continua spre Dambulla, oras apreciat inca din antichitate  pentru  pozitionare sa la intersectia unora dintre cele mai importante artere comerciale, orasul Dambulla se remarca atat prin importanta sa economica cat si prin bogatia istorico-culturala. Flancat de 5 temple construite in pesteri , maretul temple din aur inchinat lui Buddha este unul dintre cele mai importante obiective si  impresioneaza prin picturile sale si prin cele 150 de statui infatisandu-l  pe Buddha.

Ziua 8 – Zbor cu balonul cu aer cald si Vizita fortareata Sigiriya.

Hotel: Kassapa Lion's Rock (3*)
Regim masa: Mic dejun

Astazi vom admira rasaritul soarelui intr-un mod deosedit, la bordul balonului cu aer cald.

Dupa aceasta experienta incantatoare, vom vizita Fortareata Sigiriya. Inclusa in Patrimoniul Mondial UNESCO,  fortareata Sigiriya construita in secolul al V-lea se evidentiaza atat prin planurile urbane si elementele de inginerie superioare pentru acea vreme, cat si prin monumentele artistice si culturale .

Ziua 9 – Adapostul pentru elefanti Pinnawala

Hotel: Grand Oriental (3*)
Regim masa: Mic dejun

Odata ajunsi pe plantatia de cocos, sa nu te miri cand vei vedea pui de elefant hraniti cu biberonul care se bucura de noua lor casa. Acesti gingasi giganti, ramasi orfani , se bucura de atentia unei echipe iubitoare in cadrul Orfelinatul Elefantilor Pinnawala infiintat in anul 1975.

Cazare in Colombo.

Ziua 9 – La revedere, Sri Lanka!

Hotel: Grand Oriental (3*)
Regim masa: Mic dejun

Circuitul nostru in Sri Lanka a luat sfarsit, astfel ca dupa servirea mic dejunul vom fi transferati din Colombo la aeroport, pentru zborul de intoarcere.

Preturi

Plecari oricand, la cerere

Interval plecareDetaliiPret
12.01.2017-01.04.2017
Regim masa: Mic dejun
Durata: 9 nopti
Zborul din Bucuresti este inclus
Cazare: Hoteluri de 3 stele
Valabil pentru minim 2 turisti
2048 EUR
Rezerva
01.04.2017-31.10.2017
Regim masa: Mic dejun
Durata: 9 nopti
Zborul din Bucuresti este inclus
Cazare: Hoteluri de 3 stele
Valabil pentru minim 2 turisti
1960 EUR
Rezerva

Servicii incluse

- Cazare in camera DBL cu mic dejun la hoteluri din oferta sau similar
- Zbor OTP – CMB – OTP
- Taxe de aeroport
- Bagaj de cala
- Bagaj de mana
- Catering in avion
- Toate transferurile necesare
- Transport in vehicul confortabil ( microvan) cu aer conditionat, omologat pentru transport touristic de persoane
- Sticle cu apa pe durata turului
- Sofer vorbitor de limba engleza
- Ghid privat vorbitor de engleza
- Asistenta turistica in limba engleza 24/7 asigurata de partenerii directi ai Fresh Holidays in Sri Lanka
- Taxe de intrare pentru obiectivele de pe traseu : Taxe de intrare pentru : Adapostul pentru elefanti Pinnawala, Templul pestera Dambulla, Fortareata Sirigiya Rock, Polonnarua, Templul Dintelul Sacru, Parcul National Yala, pranz in Galle.
- Zbor cu balonul cu aer cald peste Sigirya
- Toate excursiile si tururile mentionate in program
- Asigurari medicale si storno – polita Turist Plus Premium, compania GeneraliServicii neincluse

- Pranzurile, cinele si bauturile pe durata circuitului
- Cheltuieli personale
- Orice alt serviciu care nu este mentionat ca fiind incluse


Experiente Similare